Upgrade vizual si de securitate adus programului de facturare online

Dezvoltam constant programul de facturare online astfel incat utilizatorii nostri sa beneficieze de servicii la cele mai inalte standarde de securitate, iar procesul de facturare sa se desfasoare cat mai cursiv.

In decursul ultimelor luni am lucrat intens pentru a dezvolta o versiune noua, imbunatatita din punct de vedere vizual si din perspectiva securitatii procesului de facturare. In cursul zilei de 24.04 am trecut in productie noua versiune a programului nostru de facturare online dupa o perioada de testare in timpul careia au functionat in paralel atat versiunea veche, cat si noua versiune.

Principalele modificari care au fost aduse in aceasta versiune sunt:

  1. Actualizarea vizuala a programului de facturare, implementarea de componente actualizate si optimizate din punct de vedere al performatei;
  2. Optimizarea codului sursa, astfel incat viteza de incarcare a programului de facturare sa se imbunatateasca;
  3. Implementarea unor actualizari de securitate pentru majoritatea functionalitatilor disponibile in programul de facturare online;
  4. Implementarea sectiunii Arhiva documente. Daca nu ati reusit sa accesati in timp util arhiva documentelor emise intr-o luna anterioara (link primit pe email), acum puteti vizita aceasta sectiunea pentru a descarca documentele emise anterior.

 

Daca intampinati probleme sau doriti sa ne oferiti feedback va rugam sa ne contactati pe email, prin intermediul formularului de contact sau direct telefonic.

Înapoi