Modificari privind eliberarea de chitante si securizarea documentelor emise prin programul de facturare online

Intrucat ne dorim ca utilizatorii platformei noastre de facturare online sa beneficieze de un nivel ridicat de securitate, am implementat functionalitati noi destinate sa faca procesul de facturare online usor si securizat.

 

SECURITATE

In acest sens, incepand cu data de 09.03.2015, toate documentele emise prin programul nostru de facturare online sunt semnate electronic. Folosind semnatura electronica, certificam faptul ca documentul emis (factura, chitanta) a fost generat folosind programul nostru de facturare. In momentul in care veti deschide documentul folosind Adobe Reader, in partea de sus a interfetei va aparea un mesaj prin care sunteti notificat de faptul ca documentul este certificat de site-ul https://facturare.online

Atunci cand trimiteti factura sau chitanta in format electronic, persoana care primeste documentul va fi notificata la deschiderea acestuia de faptul ca acesta este certificat de programul nostru de facturare. De asemenea, toate documentele sunt protejate impotriva tentativelor de editare, singura operatiune permisa este imprimarea facturii sau a chitantei.

De asemenea, s-a lucrat la formatul documentelor, au fost aduse modificari in ceea ce priveste aranjarea in pagina si a fost modificat fontul cu care se genereaza facturile si chitantele pentru o mai buna lizibilitate a documentelor.

 

EMITEREA DE CHITANTE

In ceea priveste emiterea de chitante, a fost eliminata restrictia de a emite o singura chitanta in valoare de maximum 5000 RON pe factura. Plafonul legal a fost pastrat, dar acum se poate emite un numar nelimitat de chitante, in valoare totala de maximum 5000 RON.

Odata cu aceasta modificare, am eliminat butonul Descarca chitanta din pagina in care se vizualizeaza facturile. Pentru a avea acces la chitante va fi necesar sa accesati butonul Detalii incasari disponibil in aceasta interfata.

Veti avea acces la o interfata specializata care va va informa referitor la totalul facturat, total incasat (prin chitante sau banca), precum si restul de plata la momentul curent. Veti putea descarca de aici toate chitantele generate pentru factura curenta.

 

In speranta ca noile functionalitati va vor fi de un real ajutor pentru a avea o imagine mai buna asupra incasarilor companiei Dvs, va asteptam cu feedback prin intermediul formularului de contact sau direct in contul personal, in sectiunea Feedback.

Înapoi