Lansare serviciu API - emitere facturi fiscale si facturi proforme din magazinul online al comerciantului

Anuntam lansarea serviciului API, prin intermediul caruia veti putea emite facturi proforme si facturi fiscale din magazinul Dvs online sau din orice alta aplicatie interna pe care o folositi.

Serviciul API va ofera in acest moment urmatoarele functionalitati:

1. Emiterea de facturi fiscale sau facturi proforme (daca compania este inrolata in sistemul de plata prin card se va afisa link si cod QR pe factura emisa)

2. Anularea unei facturi emise

3. Incasarea prin chitanta sau prin banca a facturilor emise

4. Emiterea unei facturi fiscale pe baza unei facturi proforme emise anterior

5. SNIF (Serviciul de Notificare Instant a Facturilor). Dupa emiterea unei facturi din magazinul online pe care il detineti, in momentul in care anulati o factura, o incasati sau o stornati prin intermediul interfetei din platforma Facturare.Online, vom trimite o notificare API catre un URL predefinit de Dvs in setarile API prin care notificam sistemul Dvs cu privire la noua stare a facturii. Aceasta notificare contine ID-ul facturii si factura PDF aferenta. Astfel veti regasi in magazinul online PDF-ul facturii, fara a fi necesar sa mai accesati programul nostru de facturare online pentru a o descarca.

Totodata, am inceput dezvoltarea de kituri de integrare cu principalele platforme e-commerce (Prestashop, Woocommerce, Opencart, Magento), astfel incat sa puteti emite facturi din magazinul online cu efort minim. Tot ce va trebui sa faceti va fi sa instalati kitul specific platformei ecommerce pe care o rulati, sa copiati ID-ul companiei, cheia publica, cheia privata si IV-ul in setarile modulului.

Documentatia aferenta integrarii PHP o gasiti in contul personal, in sectiunea API.

 

Înapoi