Introducerea atributului fiscal si a tipului de companie (platitor sau neplatitor de TVA) pentru clientii companiei Dvs

Incepand cu data de 25.06.2015, am introdus doua campuri noi in interfetele de adaugare si de editare clienti. Cele doua campuri sunt atribut fiscal si TVA (selectie platitor/neplatitor de TVA).

Din acest moment, la crearea unui client nou va fi obligatorie selectia atributului fiscal si a tipului de client (platitor sau neplatitor de TVA). Pentru a va ajuta in obtinerea acestor informatii, la completarea CUI-ului specific clientului, programul de facturare va obtine aceste informatii pentru Dvs si le va precompleta in campurile specifice necesare la crearea noului client. Aceeasi functionalitate este oferita si in cazul editarii unui client.

La crearea sau editarea unui client va rugam sa completati intai CUI-ul clientului fara atribut fiscal pentru ca programul de facturare sa va poata precompleta informatiile necesare.

Atributul fiscal al clientului va aparea pe documentele emise de programul de facturare (chitante si facturi), motiv pentru care va incurajam sa editati clientii deja existenti si sa completati cele doua noi campuri (fie manual, fie prin click pe CUI-ul clientului si parasirea acestui camp). In cazul in care optati pentru a doua varianta, va rugam sa verificati corectitudinea informatiilor precompletate de programul de facturare.

Modificarea informatiilor unui client nu va duce la modificare facturile si chitantele deja emise catre client. Aceste informatii vor aparea pe toate facturile si chitantele emise incepand cu acest moment.

In curand vom dezvolta un raport nou care sa va informeze asupra facturilor si chitantelor emise catre clientii platitori/neplatitori de TVA.

Va multumim pentru suport si va asteptam cu feedback asupra modificarilor aduse programului de facturare online.

 

Înapoi