Implementare avize de insotire a marfii

Pentru ca ne dorim sa puteti gestiona nu doar procesul de facturare online, ci si celelalte procese din compania Dvs, am inceput implementarea unor module noi.

In decursul zilei de 13.01.2021 am implementat posibilitatea de a genera avize de insotire a marfii pentru produsele companiei Dvs. Modulul este asemanator celui ce va permite emiterea de facturi fiscale. Pentru a putea emite avize de insotire a marfii este necesar sa definiti intai o serie si un numar de start de la care va porni numerotarea acestora in meniul "Serii avize marfa", apoi accesati meniul "Avize marfa".

Dupa crearea unui aviz de insotire a marfii veti avea posibilitatea de a vizualiza avizul, de a-l descarca, de a-l anula, de a-l trimite pe email, precum si sa vizualizati istoricul acestuia.

Pentru a usura procesul de facturare, dupa emiterea unui aviz veti avea posibilitatea de a genera factura fiscala pe baza acestuia. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati pe butonul "Genereaza fiscala", iar programul va incarca o interfata de generare factura fiscala, preluand toate datele de pe avizul de insotire a marfii. Puteti apoi emite factura fiscala aferenta avizului creat anterior.

In listingul de avize veti sti ce factura fiscala s-a emis pe baza acestuia, iar in listingul de facturi veti vedea pe baza carui aviz a fost emisa factura fiscala.

Daca intampinati probleme sau doriti sa ne oferiti feedback va rugam sa ne contactati pe email, prin intermediul formularului de contact sau direct telefonic.

Înapoi