Continuare serii facturi si chitante program de facturare online

La multi ani si bine v-am gasit in noul an! Va multumim pentru suportul acordat in 2014 si va asteptam alaturi de noi in noul an cu functionalitati noi menite sa usureze procesul de facturare.

Pentru ca dorim ca emiterea de facturi si chitante sa se efectueze cu un efort minim din partea Dvs., va oferim posibilitatea de a continua seriile de facturi si chitante din 2014 in anul curent. Astfel, nu veti mai fi nevoiti sa definiti din nou aceste serii si numarul de pornire a facturilor si a chitantelor pentru anul 2015. Dupa continuarea seriilor, va rugam sa efectuati asocierea serie factura cu serie chitanta in cazul in care utilizati mai multe serii pentru ca aplicatia sa poate asocia usor seria de chitanta pentru factura pe care doriti sa o incasati numerar.

Pentru a continua o serie de facturi sau de chitante, accesati meniul Compania mea, submeniul Serii facturi sau Serii chitante si apasati pe butonul Continua seria disponibil in dreptul fiecarei serii definite in 2014 (exemplu in imaginea de mai jos).

In cazul in care nu doriti continuarea seriei, puteti alege sa definiti o serie noua, completand denumirea si numarul de start pentru fiecare serie dorita.

 

De asemenea, puteti consulta si urmatoarele resurse puse la dispozitie anterior cu privire la continuarea seriilor:

https://facturare.online/blog/continuare-serii-facturi-si-chitante

https://facturare.online/blog/asocierea-seriilor-facturilor-cu-seriile-chitantelor

 

Va multumim si va asteptam sa facturati online prin programul nostru gratuit, simplu si securizat.

Înapoi